Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (2024)

Onze Neymar-biografie vertelt je feiten over zijn jeugdverhaal, vroege leven, ouders - Nadine Goncalves (moeder), Neymar Santos Sr (vader), familieachtergrond, zus (Rafaella Santos), zoon (Davi Lucca da Silva Santos), enz.

Meer nog, we zullen u picturale details geven van Neymar's talrijke vriendinnen, kind, persoonlijk leven, religie, levensstijl, nettowaarde, enz.

In een notendop geven we de volledige levensgeschiedenis weer van Neymar, een voetballer die naam heeft gemaakt voor zowel zijn land als zijn club.

Lifebogger's versie van Neymar's Story begint met het vertellen van de gebeurtenissen in zijn vroege dagen tot het moment dat hij een Global Superstar werd in het prachtige spel.

Om je autobiografische eetlust op te wekken over de boeiende aard van Neymars biografie, aanschouw zijn vroege leven en opkomst galerij. Je zult het met me eens zijn dat het zijn biografie samenvat.

Trending

Vincent Aboubakar Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie-feiten

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (3)

Ja, iedereen kent zijn in het oog springende vaardigheden en reeks nominaties voor de Ballon d'Or. Om deze reden beschouwen veel voetbalkenners hem als een van de beste spelers ter wereld.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Deulofeu Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Ondanks de onderscheidingen die we in de loop der jaren hebben verworven, realiseren we ons dat slechts een paar voetbalfans de volledige biografie van Neymar hebben verteerd.

Om deze reden heeft Lifebogger de klaroenoproep beantwoord om zijn levensverhaal te vertellen. Laten we nu zonder verder oponthoud beginnen met de gebeurtenissen vóór zijn geboorte en tijdens zijn jeugdige leven.

Neymar jeugdverhaal:

Om te beginnen met biografie heeft hij drie bijnamen; Juninho, Joia en de Heer van de Nacht.

Neymar da Silva Santos Júnior werd geboren op 5 februari 1992 uit zijn moeder, Nadine Goncalves, en vader, Neymar Santos Sr. Zijn geboorteplaats is Mogi das Cruzes, een buitenwijk van de staat São Paulo, Brazilië.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Harvey Barnes Childhood Story Plus Untold Biography Feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (4)

Het leven was zwaar voor zijn vader, Neymar Sr, en zijn vrouw, Nadine, voor zijn geboorte vanwege een laag inkomen.

Wist je dat?... Toen Neymars moeder zwanger was, kon de familie zich geen echografie veroorloven om de ontwikkeling van de baby van hun baby te controleren. Gelukkig was hij gezond en stevig.

Neymar kwam ter wereld als de eerste zoon en kind uit twee kinderen (hijzelf en Rafaella Santos), geboren uit de verbintenis tussen zijn ouders.

Hij erfde zijn naam van zijn vader, die Neymar Senior draagt. De naam (Jnr) onderscheidde zijn zoon van de vader.

Trending

Luka Modric Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Het verhaal over het ongeval van Neymar:

Voor velen die het niet wisten, zou Junior op bijna een jaar oud zijn overleden. Eerlijk gezegd zou de voetbalwereld niet hebben geweten dat hij ooit heeft bestaan. Nu is hier het hele verhaal.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gabriel Batistuta Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Op de prille leeftijd van vier maanden overleefde Neymar op wonderbaarlijke wijze een dodelijk auto-ongeluk. De oorzaak van het ongeval was een tegenligger die roekeloos van een steile berg afreed.

De beruchte bestuurder verloor de macht over het stuur. Het voertuig werd omgeleid naar de auto van Neymar's familie en sloeg hen zwaar in elkaar - in wat een vreselijk ongeval werd genoemd.

Nogmaals, de trieste gebeurtenis vond plaats terwijl meneer Santos en Nadine op weg waren om enkele familieleden te bezoeken.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (6)

Het ongeluk gebeurde op een regenachtige dag en de vader van Neymar wist niet dat er een auto snel op zijn familie afkwam. Als ervaren bestuurder probeerde hij naar links uit te wijken maar was al te laat.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Arda Turan Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymar raakte zwaargewond toen bloed zijn hele lichaam bedekte. Gelukkig was er geen breuk van zijn botten.

Het linkerbeen van zijn vader kreeg echter een verschrikkelijke klap, omdat het zijn heupbeen ontwrichtte. Op dat moment dacht Neymar Snr dat hij zou sterven.

Reactie van Neymars vader op het ongeval:

Neymars vader vertelde het verslag van het ongeval aan de media;

TIJDENS EEN STAAT VAN SCHOK ZEI IK TEGEN MIJN VROUW: 'NADINE, IK STERF'. ALLES GEBEURDE ZO SNEL, EN ER WAREN VEEL VERWARRING.

Wat Neymar Snr het meest zorgen baarde, waren niet zijn verwondingen, maar de toestand van zijn enige kind - Neymar Jr.

Afgezien van de pijn die hij voelde en zijn gebroken heupbeen, schreeuwde de man met een gebroken hart, in een gevoel van zijn ergste angst. In zijn woorden;

Trending

Mohamed Salah Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

WAAR IS MIJN ZOON?

Hij keek met veel angst om zich heen, maar kon Neymar niet vinden, omdat hij dacht dat hij door het ongeval uit de auto was gegooid.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Emerson Royal Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Heel even dacht Neymar Sr dat hij hem kwijt was. Met dat in gedachten vroeg hij God om hem gewoon te doden in plaats van zijn zoon te nemen.

The Neymar Accident Story - Eindelijk verlichting:

Nadine (de moeder van Neymar) moest door de kapotte achterruit uit de auto klimmen terwijl haar man nog steeds bekneld zat met een veiligheidsgordel.

Het toeval wilde dat God de gebeden van het gezin verhoorde terwijl mensen te hulp kwamen. Ze trokken Neymar Snr eerst onder de stoel van zijn auto.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Noa Lang Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Baby Neymar verkeerde in een zeer erbarmelijke toestand. Bloed doordrenkte zijn hele lichaam op het moment dat ze hem naar het ziekenhuis brachten.

Het jongetje liep een snee in het hoofd op, veroorzaakt door een stuk glas uit de auto. Gelukkig is de familie hersteld van het trieste incident.

Neymars opgroeiende jaren:

Als je vandaag naar het voetbalgenie kijkt, is het moeilijk te geloven dat hij in zijn vroege leven het slachtoffer was van zo'n vreselijke beproeving.

Drie jaar na het ongeval verwelkomde de familie van Neymar een dochtertje. Hieronder afgebeeld, groeide de flitsende vleugelspeler op naast zijn zus, die de naam Rafaella Santos draagt.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (8)

Neymar had de basiskenmerken van het enige kind van een gezin voordat zijn zus werd geboren. Hij was het type - altijd behulpzaam voor zijn ouders. Neymar trekt altijd dit serieuze gezicht naar zich toe terwijl hij Nadine, zijn moeder, in de keuken helpt.

Trending

Virgil van Dijk Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (10)

Toen hij groter werd met zijn zus Rafaella, werd de jongen zorgelozer en excentriek. Als kind begon hij de vroege tekenen en manifestaties van zijn bestemming te vertonen. Dit werd duidelijk door de manier waarop hij tegen dingen schopte, zoals zijn favoriete ballon.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Alejandro Garnacho Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymar Family Achtergrond:

De flitsende vleugelspeler werd geboren in een bescheiden huishouden. Hij komt uit een voetbalfamilie, waar het spel nooit de voorkeur aan gaf. Simpel gezegd, zijn familie had zoveel pech en heeft het nooit gehaald in het voetbal.

Wist je dat?… Neymars vader was ooit een amateurvoetballer die in de laagste klasse van Brazilië speelde.

Dus pech, zijn carrière was niet om over naar huis te schrijven. Zo zag hij eruit tijdens zijn voetballende dagen.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Harvey Barnes Childhood Story Plus Untold Biography Feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (11)

Helaas heeft het horrorongeval dat Neymar Snr meemaakte hem een ​​gebroken heupbeen opgeleverd. Dit veroorzaakte een blessure die weigerde te genezen. Als gevolg hiervan werd Neymar Snr gedwongen zijn voetbalcarrière op te geven.

De beslissing om voortijdig met pensioen te gaan, had zijn eigen consequenties. Dat leidde tot extreme ontberingen voor Neymars familie en maakte zijn vader straatarm.

Naarmate de tijd verstreek, werd het zo erg dat meneer Santos het zich niet kon veroorloven om de elektriciteitsrekening voor zijn huis te betalen. Daarom leefden de arme Neymar en zijn moeder vooral bij kaarslicht.

Trending

Andres Iniesta Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Op een bepaald moment had het hele gezin - nu met de toevoeging van het laatste kind, Rafaella - geen andere keus dan het huis te verlaten. Ze verhuisden allemaal naar het huis van Neymars grootouders.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Arda Turan Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Terwijl ze daar woonden, werden Neymars vader, moeder, hijzelf en Rafaella gedwongen in één kamer te proppen. Om te managen deelden ze een enkele matras.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (13)

Om zijn familie te ondersteunen en weer hoop te geven, begon Neymars vader meerdere banen te doen.

Hij werkte als arbeider, monteur en verkoper - allemaal in de naam van het herstellen van financiële problemen. Het harde werk bracht wat troost voor de familie, maar was zeker niet gemakkelijk voor de gezondheid van de man.

Terwijl de familie van Neymar in het huis van zijn grootouders woonde, konden ze elektriciteit gebruiken in plaats van kaarslicht. De kwaliteit van leven van het gezin verbeterde en ze bleven gelukkig terwijl ze daar bleven.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Ferran Torres Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie-feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (14)

Oorsprong Neymar-familie:

Helaas werd de Braziliaan geboren in een door armoede geteisterde gemeente. Mogi das Cruzes is een sloppenwijk op slechts een uur en een minuut rijden van Sao Paulo.

Zoals op de kaart te zien is, is dit een sloppenwijk aan de rand van de centrale stad.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (16)

Tijdens een interview met het Britse nationale dagblad (The Mirror) verwees Neymars vader naar de geboorteplaats van zijn zoon als de dumpplaats van Sao Paulo.

Met andere woorden, het is de plek waar de meest bevolkte stad van Brazilië (São Paulo) al zijn afval gooit.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (17)

Destijds woonde de familie van Neymar in een buurt met een zeer lage sociale kwaliteit. Mogi das Cruzes blijft tot op heden een gevaarlijk gebied vol drugsgebruik, armoede en hoge criminaliteit.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Impliciet vat het samen dat het leven van Neymar vanaf het allereerste begin een strijd is geweest. Simpel gezegd, zijn familie begon niet vanaf nul. Ze begonnen bij min vijf.

Neymar's opleiding:

Toen de flitsende Braziliaan de leerplichtige leeftijd had, werd hij daarom ingeschreven in een onderwijssysteem dat bij zijn voetballende soort paste.

Al vroeg zou hij zijn passie voor voetbal combineren met scholing. Er was niets dat de jongeling na zijn studie zou afnemen.

Destijds (na school), als Neymar zijn bal niet zag, zou hij worden gezien tijdens het spelen van videogames.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (18)

Toen, thuis na school, konden zijn ouders geen elektriciteit betalen, dus hij kan licht gebruiken om zijn boeken te lezen.

Trending

Kevin De Bruyne Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Zoals eerder geschreven, zorgde deze ontwikkeling ervoor dat de familie kaarsen gebruikte als de enige verlichtingsbron voor zijn studie.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gabriel Batistuta Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Op een gegeven moment verbeterden de zaken echter en nam de zoektocht om een ​​professional te worden zijn opleiding over.

Neymar voetbalverhaal:

Als kind wilde hij alles zijn - van Batman tot Superman en vervolgens Power Rangers. Neymar was gewoon te hyperactief.

Van al zijn hobby's uit zijn kindertijd werd voetbal de meest gekoesterde. De vader van Neymar herkende het ongelooflijke talent van zijn zoon al op zeer jonge leeftijd en besloot hem te helpen zijn dromen na te jagen.

Allereerst stond hij hem toe om zaalvoetbal te combineren met straatvoetbal. Op zesjarige leeftijd begon Neymar met zaalvoetbal. De hardcourt-voetbalwedstrijd kreeg tijdens zijn jeugd een enorme invloed op hem.

Futsal hielp Neymar bij het ontwikkelen van zijn techniek, het vermogen om bewegingen uit te voeren in krappe ruimtes en de snelheid van denken.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Deulofeu Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (20)

Om kansen te krijgen voor een zeer competitieve zaalwedstrijd, moesten de ouders van Neymar geld zoeken om een ​​verhuizing veilig te stellen.

In 1999 verhuisde het gezin meer dan 100 kilometer van Mogi das Cruzes (de geboorteplaats van Neymar) naar São Vicente.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (21)

Ze vestigden zich in de kustgemeente in het zuiden van São Paulo en vonden een zeer competitief Futsal-team genaamd Portuguesa Santista. Neymar slaagde voor hun beproevingen en werd opgenomen in hun Futsal-jeugdrangen.

Toen hij hem voor het eerst zag spelen, waren fans onder de indruk van zijn technische vaardigheden, flair en creativiteit. Neymar werd al snel "een kinderfenomeen" genoemd.

De jongen was het type dat zijn reeks trucs en schijnbewegingen gebruikte om spelers te verslaan die veel groter en ouder waren dan hij.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Emerson Royal Childhood Story Plus Untold Biography Feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (22)

Zonder enige rivaal werd Neymar de beste zaalvoetbaljongen van de hele academie. Hij werd constant toegejuicht voor zijn extreme zelfvertrouwen, bedrog met de bal, gebruik van schijnbewegingen en het vermogen om grote bewegingen uit te voeren in krappe ruimtes.

Trending

N'Golo Kante Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Hier is een video van Neymar Futsal-dagen - die laat zien hoe goed hij was.

Neymars biografie - Het verhaal over de weg naar roem:

In het jaar 2003, vijf jaar nadat ze bij Portuguesa Santista kwamen, kreeg Neymars familie het telefoontje van hun dromen. Santos FC, een van de grootste clubs van het land, bood de rijzende ster een contract aan.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (24)

Dat jaar verhuisden zijn ouders naar Santos, een kustplaats in de staat São Paulo in het zuiden van Brazilië. Het lucratieve contract van de club veranderde de financiële status van het huishouden van Neymar.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Alejandro Garnacho Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Met meer geld kocht zijn familie hun eerste eigendom, een huis vlakbij Vila Belmiro, het thuisstadion van Santos FC. Ze zegenden hun zoon voortdurend voor het helpen van hun gezin om uit de armoede te komen.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (25)

Neymar's Real Madrid-proeven:

Tijdens het spelen bij de Alvinegro toonde Neymar meer dan wie dan ook in zijn rang een ongeëvenaard voetbalvermogen.

Op 14-jarige leeftijd was zijn naam al populair bij Europese scouts die begonnen te vechten voor zijn handtekening.

In het jaar 2006 kreeg Neymar zijn eerste Europese uitnodiging voor een proef op de academie in Madrid. Samen met zijn vader reisde hij naar Spanje voor try-outs met Los Blancos.

Real Madrid had in die tijd grote namen als Ronaldo, Robinho, Zinedine Zidane, Roberto Carlos en David Beckham.

Trending

Mario Balotelli Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (27)

Na verschillende gesprekken mislukten de overdrachtsonderhandelingen. Neymars vader was niet blij met wat Real Madrid had aangeboden. Op dat moment besloot hij dat zijn jonge wonderzoon met Santos zou blijven meegroeien.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Mauricio Pochettino Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Vervolg opkomst met Santos Academy:

Om buitenlandse clubs bang te maken hem weg te halen, verhoogde Santos de inkomsten van Neymar van 10,000 naar 125,000 reais per maand.

Hij betaalde het vertrouwen dat hem was opgelegd terug door voortdurend zijn ongeëvenaarde voetbalkwaliteiten te laten zien - meer dan wie dan ook in zijn gelederen.

Zoals te zien is in de onderstaande video, kwam er simpelweg geen einde aan wat Neymar da Silva Santos Júnior niet kon. Hij bereikte een snelle stijging tijdens zijn jaren bij Santos Academy.

Na Neymar's optredens in de Santos-academie werd hij geroepen om het Braziliaans voetbalelftal onder 17 te vertegenwoordigen. Terwijl hij daar was, werd hij een goede vriend van Philippe Coutinho.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Noa Lang Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymars biografie - Succesverhaal over senior carrière:

Op 17-jarige leeftijd werd hij opgewaardeerd naar het eerste team van Santos FC nadat hij zijn eerste profcontract had getekend.

Als senior Alvinegro Praiano groeide Neymar uit tot een wereldwijde superster. Hij was iemand van wie veel Europese clubs ervan droomden om in hun team te hebben.

Naast het helpen van Brazilië bij het winnen van het prestigieuze Zuid-Amerikaanse Jeugdkampioenschap 2011, won Neymar ook alle Zuid-Amerikaanse trofeeën die beschikbaar waren voor het grijpen.

Ze omvatten de Campeonato Paulista, de Copa Libertadores, de Copa do Brasil en de Recopa Sudamericana.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (28)

Succesverhaal van FC Barcelona:

Rond mei 2013 maakte hij eindelijk zijn transfer naar de Spaanse reus. Het was een beweging die als een van de grootste wordt beschouwd in de verzending van sterren naar Europa door Zuid-Amerika. Met die overdracht veranderde het leven van de familie van Neymar voor altijd.

Trending

Sadio Mane Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

De flitsende superster werd onderdeel van het aanvallende trio van Barcelona Lionel Messi en Luis Suárez​ Samen als broers hielpen deze Zuid-Amerikanen Blaugrana om alle beschikbare titels voor het oprapen te krijgen.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Harvey Barnes Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Daartoe behoren de Champions League, La Liga, Copa del Rey, UEFA Super Cup, Supercopa de España en FIFA Club World Cup.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (30)

Naam maken voor Brazilië:

Naast de successen op clubniveau betaalde Neymar zijn dank aan zijn vaderland terug.

Hoewel zijn inbreng tijdens het WK voetbal van 2014 en de Copa América van 2015 beperkt werd door blessures, kwam hij het jaar daarop nog steeds sterk uit de bus.

Brazilianen zijn Neymar inderdaad dankbaar omdat hij hen hielp het Zuid-Amerikaanse jeugdkampioenschap te winnen. Het eindigde daar niet.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Alejandro Garnacho Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymar, naast sterren als Gabriel Jesus en Filip Anderson enz., gaf het land de beroemde trofee van de Olympische Zomerspelen 2016.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (31)

PSG Succesverhaal:

Rond augustus 2017 deed het management van Barcelona en Neymar, onder leiding van zijn vader, het ondenkbare in voetbalonderhandelingen.

Ze bemiddelden bij een deal ter waarde van € 222 miljoen waardoor Neymar met succes naar Paris Saint-Germain verhuisde. De overdracht maakte hem tot een van de 'S Werelds best betaalde voetballers.

In Frankrijk, Neymar, naast andere grote namen, zoals Kylian Mbappe en Edinson Cavani enz., hielp PSG de binnenlandse treble en verviervoudiging te winnen.

Het eindigde daar niet alleen. Zijn genialiteit leidde de club naar de allereerste Champions League-finale.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (32)

Op het moment dat hij de biografie van Neymar bijwerkt, wordt hij de meest verhandelbare atleet ter wereld genoemd. Nogmaals, hij, naast de Braziliaanse legende Huid en de late Diego Maradona, ooit gerangschikt onder de top 100 van meest invloedrijke mensen op aarde.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Deulofeu Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Zonder twijfel vertegenwoordigt Neymar een gigantisch recept, niet alleen in het wereldvoetbal, maar in de sport in het algemeen. De rest, zoals we zeggen, van zijn Bio zal altijd geschiedenis zijn.

Biografie van Neymar's liefdesleven:

Iedereen weet dat hij een Braziliaanse superster is. Slechts enkelen zijn echter op de hoogte van de vele vriendinnen waarmee Neymar is uitgegaan. Eén ding is een feit.

In de loop der jaren heeft de exotische voetballer een reputatie opgebouwd als een seriële rokkenjager. Dit gedeelte neemt je mee door zijn vroegere en huidige relaties.

Neymar's liefdesverhaal met Carolina Dantas:

Ze begonnen allebei te daten in het jaar 2010, toen de Braziliaan nog maar 18 was. Een paar maanden na hun relatie raakte Carolina Dantas zwanger.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Mauricio Pochettino Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

In het jaar 2011, precies op 13 augustus, beviel ze van hun zoon, die ze Davi Lucca da Silva Santos noemden.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (33)

Helaas en onverwacht voor fans was het liefdesverhaal tussen Neymar en Carolina van korte duur. De flitsende buitenspeler maakte het uit met de moeder van zijn kind niet lang nadat ze bevallen was van Davi Lucca. Sindsdien zijn ze vrienden geworden.

Sinds het beëindigen van zijn relatie in 2011 heeft Neymar een goede relatie met zijn zoon onderhouden. Hij maakt elke maand geld over aan Carolina Dantas voor hun onderhoud.

In een poging om zijn belofte na te komen om een ​​goede vader te zijn, probeert Neymar zoveel mogelijk deel te nemen aan het leven van zijn zoon.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Noa Lang Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (34)

Neymar's liefdesverhaal met Barbara Evans:

Net nadat hij de relatie met de moeder van zijn kind (Davi Lucca da Silva Santos) had verlaten, stapte Neymar al snel over naar een ander meisje.

Hij begon datzelfde jaar in 2011 met Barbara Evans te daten. Om onbekende redenen eindigde hun liefde echter al snel.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (35)

Neymars liefdesverhaal met Carol Abranches:

Toch, in 2011, toen zijn zoon Davi Lucca werd geboren, ging hij van het daten met Barbara Evans naar een andere vrouw.

Deze keer begon Neymar te daten met Carol Abranches, een curvy Braziliaans model en danseres. Beiden hadden veel plezier tijdens het daten, en Neymar was naar verluidt zo dol op haar.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (36)

Ze kwamen overeen om een ​​open relatie te hebben - dat zal ervoor zorgen dat ze intiem worden met andere personen terwijl ze nog aan het daten zijn.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Ferran Torres Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie-feiten

Dat ging niet goed met Neymar, want hij trok zich later terug. Toen ze uit elkaar gingen, vertelde Carol Abranches haar fans dat ze met zoveel mannen aan het daten was tijdens haar tijd met de voetballer.

Neymar's liefdesverhaal met Bruna Marquezine:

Nadat hij het uitmaakte met Carol Abranches, ging de voetballer verder in de hoop een stabielere relatie te krijgen.

Op een dag, tijdens een carnaval in Rio, ontmoette Neymar Bruna Marquezine en werd ze op het eerste gezicht verliefd. Ze begonnen te daten van 2012 tot 2018 - hoewel de geliefden sinds die periode af en toe zijn geweest.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (37)

Bruna en Neymar gingen vier keer uit elkaar vanwege een afstandsrelatie en de beschuldiging van valsspelen - van de voetballer.

Volgens haar is het moeilijk om buiten Brazilië te wonen. Omdat ze zo lang bij elkaar bleven (af en aan), konden Neymar-fans voelen dat Bruna de enige dame is van wie hij het meest hield. Wie weet, het jaar 2018 is misschien niet hun laatste breukjaar.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Emerson Royal Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Neymar's liefdesverhaal met Patricia Jordane:

Terwijl ze met Bruna Marquezine aan het daten was, begon de ex-voetballer van Barcelona uit te gaan met Patricia Jordane - rond 2013. Dat jaar verscheen ze op de cover van populaire tijdschriften over haar relatie met Neymar.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (38)

Toen Neymar over hun affaire hoorde, ontkende hij het, en later werden het Patricia's woorden tegen de zijne. Om deze reden duurde hun vermeende affaire slechts drie maanden.

Neymars liefdesverhaal met Laryssa Olivera:

Opnieuw, terwijl hij nog bij Bruna Marquezine was, begon de ex-Barcelona-superster uit te gaan met Laryssa Olivera. Neymar had een korte affaire met haar – slechts gedurende de maand december 2013.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Arda Turan Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (39)

Hun uiteenvallen had echt invloed op Laryssa, die super geobsedeerd door hem leek te zijn. Net na hun relatie begon ze lelijke dingen te zeggen over Neymar. Het werd zo heftig dat Neymar haar moest aanklagen.

Neymar's liefdesverhaal met Thaila Ayala:

Na zijn mislukte relatie met Laryssa stapte hij over naar het model en de actrice. Thaila Ayala komt uit hetzelfde land als de voormalige ster van Barcelona.

Ze is de ex-vrouw van de Braziliaanse acteur Paulo Vilhena, met wie ze haar huwelijk binnen het jaar 2013 beëindigde. Begin 2014 begon ze met Neymar te daten.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (40)

Volgens geruchten heeft ze veel eerder contact gehad met Neymar - na de splitsing van haar man. Toen beiden begonnen te daten, konden fans ze overal zien afgeschermd met bewakers.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Ze feestten in een grote nachtclub, genoten van verschillende stranden en hadden geweldige avondjes op Ibiza. Om onbekende redenen beëindigde Neymar later hun relatie.

Neymar's liefdesverhaal met Elisabeth Martinez:

Tussen de jaren 2014 en 2015 begon hij te daten met een Spaanse advocaat die een grote fan van Barcelona is.

Neymar en Elisabeth Martinez werden gespot tijdens het bezoeken van dure restaurants in zijn privéjet en hadden ook de beste tijd in nachtclubs (Opium en Sutton) in Barcelona.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (41)

Het liefdesverhaal van Elisabeth en Neymar was van korte duur. Ze begonnen eind 2014 te daten en beëindigden hun relatie in januari 2015.

Neymar's liefdesverhaal met Janin Ullmann:

De voetballer werd stil maanden voor en na zijn recordtransfer naar PSG - alleen zijn oude vriendin Bruna Marquezine terug in zijn leven voordat ze weer stopten.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Ferran Torres Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie-feiten

Tijdens zijn tijd in Parijs begon Neymar te daten met Janin Ullmann, een tv-presentator, journalist en producer.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (42)

Janin Ullmann, een Duitse televisiepresentator, is tien jaar ouder dan Neymar. De koppels brachten de Valentijnsdag van 2020 samen door en zijn gezien op verschillende feesten. Beiden beëindigden hun relatie rond juni 2020.

Neymars liefdesverhaal met Natalia Barulich:

Rond augustus 2020 kwam uit een mediabericht naar voren dat PSG's Champions League-finalist met het Kroatisch-Cubaanse model was gaan daten.

Neymar en Barulich kenden elkaar als vrienden tijdens een van zijn vorige verjaardagen, waar haar ex-vriend (Colombiaanse zangeres Maluma) optrad.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (43)

Nadat 2019 uit elkaar was gegaan met haar man, begon Barulich via zijn sociale media met Neymar te communiceren. Fans merkten dat ze begonnen waren met daten toen ze een foto van zichzelf en Neymar poseerde met het onderschrift;

“Iedereen weet hoe buitengewoon getalenteerd je bent, maar als ze maar konden zien hoe echt en mooi je in je hart bent. Je hebt al mijn respect en eer Bebe. "

Ten tijde van het schrijven van de biografie van Neymar bekleedde Natalia Barulich de functie van zijn huidige vriendin. Zou haar relatie langer duren dan die van Bruna Marquezine? De tijd zal het leren.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Emerson Royal Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

De levensstijl van Neymar:

De flitsende vleugelspeler is een duidelijke definitie van een "uitbundige levensstijl". Neymar heeft niet alleen het beste van alles; hij laat ze graag zien. Dit deel van zijn biografie gaat in op zijn levensstijl. Laten we zonder verder oponthoud beginnen.

De autoverzameling van Neymar:

De stijlvolle voetballer is een trotse eigenaar van een Aston Martin Vulcan ($ 2.3 miljoen), een Maserati Mc12 ($ 1.47 miljoen), een Ferrari 458 Italia ($ 407,234) en een Mercedes AMG ($ 188,100), enz.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Arda Turan Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Dit zijn slechts enkele van Neymars auto's die tot zijn beschikking staan. De onderstaande video onthult zijn autocollecties.

Neymar's jacht:

Hij kocht het in 2012 voor maar liefst 3.5 miljoen euro. Het jacht van Neymar is het Azimut 78-model. Het is 25 meter lang, heeft een woonkamer, drie suites, comfortabele banken voor acht personen, een keuken en geluiddicht ingebouwd.

Hij gaf het jacht de naam "Nadine" ter ere van zijn moeder. Hier is een video van Neymar die geniet van zijn prachtige zeil.

Neymars helikopter:

De superster kocht het voor $ 15 miljoen en het is vervaardigd door Mercedes Benz. Wist je dat?... Neymar schilderde de helikopter ZWART - als een manier om hulde te brengen aan zijn stripheld Batman uit zijn jeugd.

Hij heeft er ook zijn initialen op geschreven - in witte kleur. Hier is een video van hoe hij geniet van zijn helikopter.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Alejandro Garnacho Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymars privéjet:

Het vliegtuig draagt ​​zijn initialen "NRJ" en wordt beheerd door het in Brazilië gevestigde Power Helicopters. Neymar's Embraer Legacy 450 Private Jet kan tot 531 mijl per uur afleggen met minstens negen aan boord.

Volgens The Sun spetterde hij £ 10.8 miljoen om zijn eigen vliegtuig te kopen. Hier is een video over de jet van Neymar.

Neymars huizen (herenhuizen) in Brazilië en Parijs:

In Frankrijk slaapt de flitsende vleugelspeler in zijn vijf verdiepingen tellende herenhuis van 6.5 miljoen pond, gelegen in Bougival, een gemeente in het chique westen van Parijs. Hij woont ook in een herenhuis van £ 10,800 miljoen in Brazilië.

Deze dure woning is gelegen in de badplaats Mangaratiba, in de Braziliaanse staat Rio de Janeiro. Hier is een videotour door de herenhuizen van Neymar in Parijs en Brazilië.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gabriel Batistuta Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

De polshorloges van Neymar:

De modieuze voetballer heeft een enorme passie voor GaGà Milano horloges. Volgens Business Insider heeft hij ooit in slechts één dag $ 180,000 aan horloges uitgegeven in de GaGà Milano Boutique in Tokio. Bekijk de video van de kenmerkende horloges van Neymar.

Neymar's persoonlijke leven:

Hier onthullen we waarheden over zijn persoonlijkheid. Misschien heb je het gevraagd; Wie is Neymar, weg van het voetbal? Als u zijn persoonlijke leven leert kennen, kunt u hem beter begrijpen.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (44)

Eerst en vooral is hij een erg vriendelijk persoon, iemand die niet alleen hilarisch is, maar het ook niet kan schelen wat mensen van hem denken.

Neymar houdt er gewoon van om een ​​gelukkig leven te leiden. We hebben een video die bewijst hoe geweldig hij is op het gebied van zingen.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Mauricio Pochettino Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymar heeft ook bewezen dat hij kan optreden in echte dansen voor grote menigten. Mensen die dit specifieke concert van hem bijwoonden, hadden zoveel geluk, en alleen echte voetbalfans kunnen MEGA-nostalgie hebben naar dit nummer waaraan hij heeft deelgenomen.

Als je je ooit nutteloos voelt, denk dan eens aan de microfoon van Neymar in de onderstaande video.

Last but not least, Neymar is praktisch en goed gefundeerd. Hij is iemand die de behoefte voelt om altijd omringd te zijn door liefde en mooie vrouwen, vooral wanneer hij zijn verjaardag viert. Hier is een video van een van Neymars verjaardagsvieringen.

Neymar gezinsleven:

Een poging om de 'geheimen' van een welvarend huishouden te begrijpen, begint met het bestuderen en begrijpen van dat van de Braziliaan.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Dit gedeelte van onze biografie geeft meer inzicht in Neymars familie – te beginnen met zijn ouders.

Over de vader van Neymar:

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (45)

Pundits, geboren op 7 februari 1965, beschouwen hem als de poppenspeler achter elke grote beweging die zijn zoon maakt. Zie je deze man?… Hij is het brein van het wereldrecordtransfer van € 222 miljoen van zijn zoon.

Neymar Santos Sr heeft geen andere baan dan de zaken van zijn zoon buiten het veld beheren. De vader van twee kinderen fungeert als de zaakwaarnemer van zijn zoon, en dat heeft hem fabelachtig rijk gemaakt.

Op professioneel en persoonlijk vlak laat hij Neymar nooit in de steek. Zijn managementexpertise heeft zijn sterzoon naar de top geleid. Statistieken tonen aan dat zowel vader als zoon samen de rijkste zijn op het gebied van voetbal.

Afgezien van het succes heeft Neymar sr. Behoorlijk wat kritiek gekregen, waarvan een deel gerechtvaardigd is. Aan de andere kant is er enige afkeuring ontstaan ​​door de afgunst van zijn ongelooflijke opkomst van extreme armoede tot onvoorstelbare rijkdom.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Noa Lang Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (46)

Als je denkt aan Fathers and Sons in de voetbalbusiness, denk dan eens aan de Neymars. De relatie tussen deze twee is cruciaal geweest voor het succes van hun gezin. Het is dan ook geen toeval dat hij Neymar Jr op de achterkant van zijn overhemden draagt.

Bij elke stap heeft Junior zijn vader, Neymar Santos Sr., op zijn hoede gehad. Hier is een video van een van die onnoemelijke momenten.

Niets kon Neymar Sr stoppen sinds het verschrikkelijke ongeluk. Hij maakte van zijn zoon het middelpunt van zijn leven. Hoewel sommigen hebben gezegd dat zijn methoden soms controversieel zijn.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Harvey Barnes Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Maar Neymar Snr is gewoon gefocust om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat zijn zoon de meest succesvolle voetballer ter wereld wordt.

Over de moeder van Neymar:

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (47)

Er zijn niet genoeg woorden om het belang van Nadine Goncalves in het leven van Neymar te beschrijven. Geboren op 19 april 1967 houdt in dat ze 56 jaar en 10 maanden oud is.

Neymars moeder, Nadine Goncalves, was in 1991 getrouwd met Neymar Santos Sr. Hun 25 jaar succesvol huwelijk eindigde echter toen het paar in 2016 uit elkaar ging.

De Braziliaanse voetballer bleef voor en na haar scheiding van zijn vader heel dicht bij zijn moeder. Terwijl anderen hun vriendinnen meenemen naar feestjes, doet Neymar Jr het tegenovergestelde. Hij neemt zijn moeder mee naar feestjes.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (48)

Volgens de PSG-ster,

“Mijn moeder maakt een groot deel uit van mijn gezin. Ze is het soort persoon dat we zonder haar verloren zouden zijn. Ze steunt ons. Ik kwam heel dicht bij mijn moeder toen mijn zus op de universiteit zat, en mijn vader was veel op reis. "

De wereld ving onlangs een glimp op van Neymars zachte kant in een hartverwarmende video van zijn virale dansbewegingen met zijn moeder. Bekijk hier de show van onvoorwaardelijke liefde.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Emerson Royal Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Over de zus van Neymar, Rafaella Beckran:

Zijn enige broer of zus werd geboren op 11 maart 1996, wat inhoudt dat ze 27 jaar en 11 maanden oud is. Neymar heeft een zeer hechte broer-zusrelatie met Rafaella.

Vanaf het begin is hij iemand die haar nauwelijks uit het oog verliest. Die platonische nabijheid deed hem haar gezicht op zijn arm tatoeëren, terwijl Rafaella in ruil daarvoor de ogen van haar broer op haar arm tatoeëerde.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (49)

Het maakt niet uit hoe oud je wordt, als je bij je broers en zussen bent, zul je zeker terugkeren naar de kindertijd. Dit is het geval met Neymar en Rafaella.

De overbeschermende broer:

Wist je dat?... Als mensen te dicht bij Rafaella komen, kan Neymar het verliezen. Dit komt omdat hij haar ultrabeschermend is.

Er was eens, mede-Braziliaanse voetballer Dani Alves, vertelde TV Globo over de zus van zijn vriend. In zijn woorden;

Op een dag, in 2015, spraken medespelers over Neymars zus in de kleedkamer. In hun woorden: F * ck, je zus is mooi, nietwaar ?!

Neymar werd daar woedend en super jaloers op. Die woorden zorgden ervoor dat Neymar het letterlijk verloor.

Deze verklaring bewees hoe beschermend hij is. Sinds die dag weigerde hij zijn teamgenoten haar opnieuw te laten benaderen.

De voetballer die de vriend van Rafaella werd:

Ondanks de beperkingen van Neymar probeerde een van zijn Braziliaanse teamgenoten zijn geluk op zijn zus. Hij is niemand anders dan Gabriel Barbosa, oftewel Gabigol.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Noa Lang Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Rafaella verleiden in 2017 was als het doorboren van een mes in de harten van Neymar en zijn vader.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (50)

De relatie tussen Gabigol en Rafaella hield geen stand en hun uiteenvallen was buitengewoon gecompliceerd. Dat liet Neymar en zijn vader natuurlijk met een dankbaar hart achter.

Op een dag, toen hij een nachtclub verliet, kreeg Neymars vader ruzie met Gabigol. Hij maakte de voetballer duidelijk dat hij geen plaats had in zijn familie.

Verrassend genoeg kwam Rafaella in 2019 weer samen met Gabigol. Door dat te doen, bewees ze dat de autoriteit van haar vader niet bij al zijn kinderen werkt.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Deulofeu Childhood Story Plus Untold Biography Feiten
Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (51)

Waarom Rafaella haar achternaam veranderde in Beckran:

In werkelijkheid is er nog steeds één speler (een andere) die Rafaella inspireert. Hij is niemand anders dan David Beckham​ De voormalige Engelse voetballer was de reden waarom ze haar naam veranderde van Rafaella Santos in Rafaella Beckran.

De verandering was vanwege haar liefde voor de voormalige Engelse voetballer. Voor deze werden Neymar en zijn vader niet jaloers vanwege Beckhams persoonlijkheid.

Zoals bevestigd door talkSPORTbestaat de mogelijkheid dat de voormalige England Legend en Neymar in de toekomst zaken zouden kunnen doen.

Over de grootouders van Neymar:

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (52)

Het nageslacht van het voetbal zal deze vrouw nooit vergeten vanwege haar rol toen de familie van haar zoon het zwaar te verduren had.

Als je je kunt herinneren dat Neymars familie naar haar is verhuisd toen ze in financiële moeilijkheden verkeerden en geen geld hadden om de elektriciteitsrekening te betalen. Bij haar thuis deelden Neymars vader, moeder, hijzelf en zus een matras.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Alejandro Garnacho Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymars grootmoeder is misschien oud, maar ze is nog steeds erg energiek en vol leven. Hier is een video van Neymar die geniet van Snapchat met zijn oma. Het hondengezicht van de app staat haar fantastisch.

Neymar Untold Facts (niet-carrière):

Dit deel van onze biografie vertelt je alles over de Braziliaan in termen van zijn leven buiten het voetbal. Laten we zonder verder oponthoud beginnen.

Over het vriendje van Neymar's moeder:

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (53)

Tiago Ramos is zijn naam en hij is vijf jaar jonger dan Neymar. Hij is een gamer en een model die ooit de krantenkoppen haalde toen hij begon te daten met Neymars moeder, Nadine Goncalves.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Mauricio Pochettino Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Naast zijn beroep staat hij bekend om zijn danspasjes, zoals te zien is in onderstaande video.

Volgens Braziliaanse media is Tiago Ramos biseksueel. Voordat hij met Nadine uitging, had hij eerdere relaties met Neymars kok Mauro en adviseur Irinaldo Oliver.

Er bestaan ​​tegenstrijdige berichten over de vraag of Tiago Ramos nog steeds uitgaat met Neymars moeder.

Er was eens een vader van Neymar die beweerde dat sommige mannen hem in een Mexicaans restaurant hadden neergestoken. Hij hield vol dat de aanval met voorbedachten rade was beraamd door zijn vijanden. Bekijk de video hieronder.

De betekenis van Neymar's Tattoos:

De eerste opvallende body art is het portret van een vrouw op zijn rechter biceps. Het is zijn geliefde moeder, Nadine Santos. Toch is er op zijn rechter onderarm een ​​tatoeage van zijn zoon, Davi Luca.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Arda Turan Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (54)

Aan de rechterkant van Neymars borst staat een tatoeage: "Toda arma... E toda lingua... Bola que é sua... Que não é sua..."

Toen hem naar de tatoeage werd gevraagd, legde Neymar uit dat het een zin van liefde en overweging is voor zijn vader, die hij altijd zegt voordat hij naar een wedstrijd gaat.

Neymars linkerhand bevat een tatoeage van het gezicht van een leeuw. Deze lichaamskunst brengt het feit over dat hij onverschrokken is. Het betekent ook zijn vermogen om uitdagingen te overwinnen door middel van moed en moed.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (55)

Neymars nek aan de linkerkant bevat een tatoeage van drie vliegende vogeltjes - samen met de woorden; ​Alles gaat voorbij​ De termen geven aan dat niets blijvend is, zoals hoe vogels nooit op één plek kunnen blijven.

Verder bevat de achterkant van Neymars nek een tatoeage van een kruis met vleugels. De tatoeage vertegenwoordigt zijn religieuze opvattingen. Er is ook zijn Blessed-tatoeage, de zegen van zijn carrière door God.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Harvey Barnes Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (56)

Uiteindelijk besloot Neymar bij PSG om de achterkant te versieren met nieuwe ontwerpen van Spider-Man en Batman. De tatoeage is een eerbetoon aan de favoriete stripfiguren uit zijn jeugd. Neymar liet zich inspireren door deze superhelden.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (57)

Neymars religie:

Sinds zijn jeugd is Neymar een pinksterchristen die naar verluidt zijn tiende betaalt. Neymar geeft zelfs 10% van zijn inkomen aan de kerk.

Vanaf zijn jeugd is religie altijd een belangrijk onderdeel geweest van zijn leven en filosofie. Neymar gelooft dat het leven alleen zin heeft als het ons hoogste doel is om Jezus Christus te dienen.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (58)

Bovendien draagt ​​de religieuze voetballer sinds zijn kindertijd hoofdbanden met de woorden '100% Jezus'. Ten slotte is Kaka het spirituele rolmodel van Neymar.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Ferran Torres Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie-feiten

Neymar verkrachtingsverhaal:

Rond juli 2019 probeerden Najila Trindade en haar ex-man, Estivens Alves, de vleugelspeler van PSG te chanteren.

Het vermeende verhaal van Neymar over verkrachting begon toen de voetballer Najila online ontmoette, voor haar een reis naar Frankrijk betaalde en de liefde met haar bedreef in een hotel. Bij terugkeer in Brazilië ging Najila naar de politie om te melden dat Neymar haar had verkracht.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (59)

Neymar plaatste ter verdediging een video van zeven minuten op Instagram waarin hij onthult dat hij vals wordt beschuldigd van verkrachting.

Hij publiceerde ook Whatsapp-berichten en afbeeldingen, die volgens hem afkomstig waren van de vrouw. Hier is een video waarin hij zijn beschuldigingen van verkrachting ontkende.

Gelukkig kondigde de politie aan dat ze het onderzoek naar verkrachting tegen Neymar zouden stopzetten vanwege onvoldoende bewijs.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Noa Lang Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Later blijkt uit nieuw bewijs in het voordeel van Neymar dat Najila Trindade, de vrouw die Neymar beschuldigde van verkrachting, werd gefilmd omdat ze hem eerst in de hotelkamer aanviel.

De video, zoals we hieronder hebben, bewees dat er niets echt gebeurde.

Neymar's films:

In de afgelopen jaren is het aantal spelers dat in films schittert toegenomen. Neymar Jr is een van hen.

Sinds 2012 heeft de vleugelspeler grote sprongen gemaakt in films en tv-series zoals Encanador, Return of Xander Cage en Money Heist, enz. Hier is een glimp van Neymar-films.

Neymar Untold Facts (Carrière):

Dit afsluitende deel van zijn biografie onthult ons waarheden die betrekking hebben op zijn professionele leven. Laten we verder gaan zonder uw tijd te verspillen.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Deulofeu Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Het PSG-salaris van Neymar vergelijken met dat van de gemiddelde Franse burger:

Sinds je begon met kijken Neymar's Bio, dit is wat hij heeft verdiend met PSG.

€0

TENURENeymar's PSG-salaris in euro's (€)Neymar's PSG-salaris in Amerikaanse dollars ($)Neymar's PSG-salaris in ponden (£)
Elk jaar€36,800,000$43,861,552£31,489,145
Elke maand€3,066,666$3,655,129£2,624,095
Elke week€706,605$842,195£604,630
Elke Dag€100,943$120,313£86,375
Elk uur€4,205$5,013£3,599
Elke minuut€70$83£60
Elke seconde€1.17$1.4£0.9

Wist je dat?... de gemiddelde burger in Frankrijk die jaarlijks 49,500 euro verdient, 14 jaar en een maand nodig heeft om te verdienen wat Neymar wekelijks inzamelt bij PSG?

Neymar-profiel (FIFA):

De Braziliaan, net als Mohammed Salah, vertoont perfectie in termen van beweging en vaardigheid. Zijn mentaliteit is zo goed als die van Robert Lewandowski​ Door de jaren heen is hij de ideale keuze gebleven voor FIFA-gamers.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (60)

De enige beperking van Neymar in het spel is zijn onderschepping, kracht en agressie. De Speed ​​dribbelaar is gebrekkig als het gaat om het winnen van fysieke uitdagingen.

Hij heeft ook een verschrikkelijke timing als het gaat om koppen op doel. Desalniettemin heeft hij een ongelooflijke FIFA-statistiek.

Biografie Samenvatting:

De onderstaande tabel geeft een samenvatting van de biografie van Neymar.

BIOGRAFIE VERZOEKENWIKI ANTWOORDEN
Volledige naam:Neymar da Silva Santos Junior
Bijnamen:Juninho, Joia en de Heer van de Nacht
Geboortedatum:5 februari 1992
Leeftijd:32 jaar en 0 maanden oud.
Geboorteplaats:Mogi das Cruzes, een gemeente in Brazilië
ouders:Neymar Santos Sr (vader) en Nadine Goncalves
Broers en zussen:Rafaella Santos nu Rafaella Beckran
Kind:Davi Lucca da Silva Santos (Zoon)
Netto waarde:$ 236 miljoen (2021-statistieken)
Jaarlijks salaris:€ 36,800,000 (PSG)
Religie:Christendom (Pinksteren)
Sterrenbeeld:Waterman
Lengte:1.75 meter OF 5 voet 9 inch
Gewicht:68 kg
LEES VOLLEDIG VERHAAL:Emerson Royal Childhood Story Plus Untold Biography Feiten

Conclusie:

Het levensverhaal van Neymar begon in Mogi das Cruzes, een buitenwijk in de buurt van São Paulo. Bij deze gemeente kreeg hij een date met Destiny. Het was waar hij en zijn vader besloten dat voetbal een belangrijk onderdeel zou zijn van de toekomst van hun gezin.

Het breken van zijn heupbeen bij een ongeval maakte een einde aan de carrière van zijn vader. Dat weerhield de heer Santos er niet van om te vechten voor de verbeterde levensstandaard van zijn gezin. Met zijn hulp kreeg Neymar steun in zijn vroege carrière en bereikte hij zijn levensdoelen.

We weten allemaal dat de Braziliaan regelmatig geblesseerd raakt. Neymar is echter iemand die niet teleurstelt als hij terugkeert van een blessure.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Alejandro Garnacho Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Door de jaren heen houden voetballers van Gareth Bale en Eden Hazard zijn van de aarde gevallen bij het omgaan met verwondingen. Neymar heeft zijn momentum vastgehouden.

De waarheid is, als er geen was Lionel Messi or Cristiano Ronaldo en Neymar was niet blessuregevoelig, hij zou de beste voetballer ter wereld zijn geworden - niet één keer. Het is slechts een kwestie van tijd om te zien of hij tussen de rijzende sterren kan uitkomen - Kylian Mbappe en Erling Halland om zijn eerste Ballon d'Or te winnen.

Het betaamt ons om Neymars ouders - Nadine Santos en Neymar Santos Sr. Te prijzen omdat ze door dik en dun bij hem zijn gebleven. Rafaella (zijn zus) blijft een van de bronnen van zijn innerlijke kracht. De dagen van langdurige familieproblemen en geen elektriciteit zijn voorgoed voorbij.

LEES VOLLEDIG VERHAAL:Mauricio Pochettino Jeugdverhaal Plus Onvertelde Biografie Feiten

Waardering Opmerking:

Bedankt voor het lezen van de biografie van een van Brazilië's meest waardevolle voetbaljuwelen. We streven naar nauwkeurigheid en eerlijkheid terwijl we de levensverhalen van Braziliaanse voetballers leveren.

Blijf op de hoogte voor meer Braziliaanse voetbalverhalen. De levensgeschiedenis van David Washington en angelo gabriël zal je opwinden.

Waarschuw ons alstublieft als u iets ziet dat er niet goed uitziet in onze memoires van Neymar. Laten we anders uw commentaar geven over ons artikel over Junior's Bio.

  • Exequiel Palacios kinderverhaal plus onvertelde biografie-feiten
  • Vincenzo Montella kinderverhaal plus onvertelde biografie-feiten
  • Bradley Barcola kinderverhaal plus onvertelde biografie-feiten
  • Conor Bradley kinderverhaal plus onvertelde biografie-feiten

Hal Hendrix

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (65)

Hoi! Ik ben Hale Hendrix, een gepassioneerde voetballiefhebber en schrijver die zich toelegt op het blootleggen van de onvertelde verhalen over de kindertijd en biografie van voetballers. Met een diepe liefde voor het prachtige spel, heb ik talloze uren besteed aan het onderzoeken en interviewen van spelers om de minder bekende details van hun leven aan het licht te brengen.

Neymar Childhood Story Plus Untold Biography Feiten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 5978

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.